top of page
Webb_ôstra Tullgatan 1 (13 of 50).jpg


TJÄNSTER

Alla kunder är olika vilket innebär att alla projekt också blir det. Därför försöker jag alltid skräddarsy mina tjänster för dig som kund. 

Om

HOMESTYLING

En homestyling/homestaging handlar om att lyfta fram det bästa eller potentialen i din bostad inför försäljning. Du som kanske bott i din bostad ett tag har säkert en bild av ditt hem. Ditt hem är säkert alldeles perfekt för just dig, men detta är inte en garanti för att potentiella köpare tycker att det är perfekt för dom.

För att en homestaging ska bli så lyckad som möjligt är det viktigt att veta vilka som kommer att titta på din bostad. Givetvis kan man inte pricka in varje enskild spekulant, men du kan förvänta dig att jag har gjort research på området och pratat med din mäklare för att sedan kunna styla din bostad för rätt målgrupp. 

En homestaging kan tyckas vara rätt opersonlig, och ofta är den det tyvärr. Jag tror inte helt på det. Så mitt mål är att plocka in så mycket personlighet som möjligt utan att för den skull göra det svårt för potentiella köpare att tänka in sig själva i bostaden. 

Varför ska du ta hjälp med homestaging inför försäljningen?

 

Det spelar ingen roll om du bor i en etta eller i en villa. Att investera lite extra i din bostad inför försäljning har visat sig vara väldigt viktigt. En attraktiv bostad kan vara avgörande för hur många som kommer på visningen och framförallt hur många som är med och budar, vilket i sin tur påverkar utgången på priset. 

Kostnaden för homestaging är också avdragsgill och tas upp under utgifter för avyttringen på skatteverkets blankett K6/K5. Fråga din mäklare så brukar dom hjälpa till med detta. 

Hur går du tillväga?

 

För tillfället tar jag bara emot mindre uppdrag, detta innefattar konsultationer och fotostyling. Vid konsultation kommer jag hem till dig och vi går igenom bostaden rum för rum, du har möjlighet att ställa frågor och jag kommer att rekommendera ändringar och komma med tips inför fotografering och visning. Efter konsultationen kommer du få en checklista som du kan följa och pricka av. 

Fotostyling innebär att jag använder de saker som finns tillgängliga i ditt hem, jag kompletterar också med mindre saker från mitt lager. Dessa finns till förfogande på fotograferingen, men ej under visningen om inte detta avtalas. Ibland kan små förändringar göra stor skillnad, och det kan vara svårt att se det själv. Därför kan en fotostyling vara en bra investering.  

Webb_Vasagatan 41C Lovisa (23 of 56).jpg

Om

INREDNING

Inredning är väldigt personligt och ska passa just dig eller ditt företag. Därför är denna tjänst helt anpassad efter dina behov. 

 

Varför ska du ta hjälp med inredning?

 

Det är lätt att köra fast, få idétorka eller inte ha tiden till att få ihop inredningen precis så som man önskar. Inredning är heller inte helt enkelt! Det är många saker man måste ta hänsyn till och komma ihåg, fler än vad man skulle kunna tro. 

Du kan visst ha ett brinnande inredningsintresse men ändå ta hjälp. Likväl som du kan ha noll intresse men ändå vilja ha det snyggt. Du kan ha massvis med kunskap men sakna tid eller så har du svårt att få ihop bilden du har i huvudet. Och har du ingen bild? Då kommer vi fram till en tillsammans.

Hur går det till?

Vet du med dig att du bara vill ha lite tips och råd kan du boka in en konsultation. Då kommer jag hem till dig och vi går igenom det du vill ha hjälp med och kommer med konkreta tips och idéer eller lösningar på dina problem. Skulle du sen inse att du behöver mer hjälp så räknar jag av konsultationen i slutpriset. 

 

Är du osäker på vad du behöver eller direkt vet att du vill ha mer hjälp än vid en konsultation så bokar vi in ett första kostnadsfritt möte. Här diskuterar vi vad ditt behov är och hur vi skulle kunna lägga upp projektet. 

 

Hur omfattande projektet blir är upp till dig. Du kanske bara vill ha hjälp med färgsättningen i något rum, eller i hela huset. Eller så gör jag ett komplett inredningsförslag med möbler och inredningsdetaljer. Du väljer sedan om jag ska vara med som projektledare tills dess att hela projektet är slutfört, från första penseldrag till sista kudde. 

Oavsett hur du vill ha det kan du räkna med att få förslaget professionellt presenterat med moodboard, kollage, planritning, inköpslista, visuell överblick i 2D samt 3D-ritning digitalt och mina tankar och idéer. Givetvis lite beroende på omfattningen av projektet.

Att vi under projektets gång har en god dialog är för mig en förutsättning för ett lyckat projekt. Därför jobbar jag nära med dig som beställare och ser till så att vi hela tiden är på rätt spår. 

bottom of page