top of page

COMMERCIAL

2023

Webb_Lîvstagatan 28 (1 of 43).jpg


PORTFOLIO

En bild säger mer än tusen ord. Här kan du därför ta del av några av mina tidigare projekt, både inom inredning och homestyling.

TIDIGARE PROJEKT

Ofta säger en bild mer än tusen ord. Här kan du därför ta del av några av mina tidigare projekt. Men kom ihåg att varje uppdrag är anpassat efter den specifika kunden. Bläddra i bildspelen för att se alla härliga bilder och före-bilder.

RADHUS MALMABERG

I denna styling använde jag till största del kundens egen inredning men kompletterade med textilier, vissa möbler och inredningsdetaljer från mitt eget lager.

Kunden fick först en lista med åtgärder som de skulle göra inför stylingen. Exempelvis flytta vissa saker till andra rum, höja gardinstängerna, ta ner alla tavlor och plocka bort vissa saker. 

Jag flyttade sedan runt vissa saker, satte upp tavlorna på nytt, adderade textilier och gjorde den sista stylingen inför fotografering och visning. 

Bilder: Ralph Welin, Skandiamäklarna Västerås

HAPPY HOMES NR.1-3

Detta företag behövde hjälp med tre kontor som man inte gjort något med på ca 10 år. 

För att få till en optimal arbetsmiljö rent logistiskt flyttade vi om några av arbetsplatserna och satte upp 2 dörrar.

Rummen färgsatte jag efter en utvald tapet som skulle sitta i det ena rummet och den fick fungera som en bas i samtliga rum för att skapa ett enhetligt uttryck. 

Vissa möbler skulle återanvändas och andra fick införskaffas. Se slutet av bildspelet för före-bilderna!

HAPPY HOMES NR.4

Sist ut i serien av 4 kontor på Happy Homes Runes Färger var detta kontor. 

Här skulle samtliga möbler återanvändas och golvet skulle behållas.

Rummet bredspacklades och målades i en varmgrå kulör. På ena väggen valde jag att sätta upp dekorlister som bilade en stor ram, som sedan målades in i väggfärgen. I denna ram fick en fin fototapet från Sandberg ta plats.

Kontoret är idag harmoniskt, praktiskt och organiserat och tillåter både arbete och plats för möten och socialiserande.