top of page
Webb_Vasagatan 41C Lovisa (41 of 56).jpg


PRISER

Nedan finner du ungefärliga priser. Eftersom varje projekt är unikt finns ingen exakt prislista. Hör av dig till mig för en offert

IMG_3305.JPG

Ibland kanske man bara behöver någon som kommer in med nya ögon. Resten sköter du. Jag kommer hem till dig och vi går tillsammans igenom bostaden rum för rum och du får konkreta tips och idéer på vad du kan göra inför försäljning. Konsultationen är mellan 1-2 timmar lång beroende på bostad.

HOMESTYLING KONSULTATION

Från:

1500 sek

Hantverkargatan 11✨_._._.jpg

Jag stylar om ditt hem inför fotograferingen med din befintliga inredning. Jag lägger även till mindre inredningsdetaljer. Färska snittblommor och frukt och/eller grönsaker ingår i priset. Jag stannar sedan med fotografen och ser till så att bilderna blir som önskade.

FOTOSTYLING

INFÖR FÖRSÄLJNING

Från:

2000 sek

Jag tar för närvarande inte emot större homestaginguppdrag som fullmöbleringar.

Jag finns till förfogande för konsultation och fotostylingar

Webb_Vasagatan 41C Lovisa (54 of 56).jpg

Har du fastnat i din inredning? Behöver du lite inspiration, tips och idéer?

Jag kommer hem till dig eller till ditt företag och vi går igenom de rum som du vill ha hjälp med. Jag kan fungera som ett bollplank eller komma med mer konkreta förslag på lösningar.

Konsultationen är mellan 1-2 timmar lång.

Från:

INREDNING KONSULTATION

3000 sek

Webb_Hantverkargatan 11 (7 of 33).jpg

INREDNING

ANPASSAD

Här anpassar vi hela tjänsten efter dig och ditt behov. Du kan välja att helt överlämna ansvaret till mig. Jag skapar då ett komplett inredningsförslag och sköter sedan de bitar du vill ha hjälp med. Allt från inköp, koordinering av leveranser, inreder på plats, projektleder hantverkare etc. 

Första mötet är kostnadsfritt och här diskuterar vi upplägg och önskemål

(obs, ej konkreta inredningstips).

Från:

skickas på offert

IMG_0563.jpg

 

FÄRGSÄTTNING

Färgsättning handlar om mycket mer än att bara välja ut en snygg kulör. Färgsättning handlar om att få olika kulörer att samspela och plocka fram det bästa i varandra och allt runt omkring. 

Vi börjar här med ett kostnadsfritt möte där vi diskuterar behov och önskemål. Jag tar sedan fram ett förslag som vi sedan tillsammans går igenom. Efter det ingår en revidering och en slutlig presentation på plats i hemmet.

Från:

1000 sek/rum eller på offert

bottom of page