top of page


PRISER

Nedan finner du ungefärliga priser. Eftersom varje projekt är unikt finns ingen exakt prislista. Hör av dig till mig för en offert

Igår var det dags att förse hemmet med l

Ibland kanske man bara behöver någon som kommer in med nya ögon. Resten sköter du. Jag kommer hem till dig och vi går tillsammans igenom bostaden rum för rum och du får konkreta tips och idéer på vad du kan göra inför försäljning. Konsultationen är mellan 1-2 timmar lång beroende på bostad.

HOMESTYLING KONSULTATION

Från:

1500 sek

Hantverkargatan 11✨_._._.jpg

Jag stylar om ditt hem inför fotograferingen med din befintliga inredning. Jag lägger även till mindre inredningsdetaljer. Färska snittblommor och frukt och/eller grönsaker ingår i priset. Jag stannar sedan med fotografen och ser till så att bilderna blir som önskade.

FOTOSTYLING

INFÖR FÖRSÄLJNING

Från:

2000 sek

👓 ._._.jpg

Här hjälper jag till med lättare inredning med textilier, mattor, tavlor, belysning, inredningsdetaljer och en del möbler från mitt eget lager. Färska växter, snittblommor och frukt/grönsaker inför fotografering och visning ingår. Hyra för inredningen ingår i 30 dagar.

HOMESTYLING KOMPLEMENTERANDE

Från:

150 sek/m2

7381EB44-8977-4BD2-A325-F134EB23CAAB.JPG

Detta alternativ avser en tom bostad. Möbleras komplett med möbler så som säng, soffa, köksmöbel, kontorsmöbler och småmöbler. Textilier, tavlor, belysning och inredningsdetaljer tillsätts, likväl växter, snittblommor och färst frukt/grönsaker inför visning och fotografering. Hyra för inredningen ingår i 30 dagar.

Från:

250 sek/m2 eller på offert

HOMESTAGING
TOTAL

It’s in the details🥃_._._._.jpg

Har du fastnat i din inredning? Behöver du lite inspiration, tips och idéer?

Jag kommer hem till dig eller till ditt företag och vi går igenom de rum som du vill ha hjälp med. Jag kan fungera som ett bollplank eller komma med mer konkreta förslag på lösningar. Om du sedan vill ha mer hjälp drar jag av konsultationen på slutpriset.

Konsultationen är mellan 1-2 timmar lång.

Från:

2000 sek

INREDNING KONSULTATION

Skärmavbild 2020-03-10 kl. 12.04.57.png

Det snabba och enkla sättet att få hjälp med inredningen hemma.

Vi bokar in ett FaceTime-samtal på 60 minuter där du får förklara dina tankar och idéer. Du skickar sedan bilder, mått och annan viktig information till mig och får sedan tillbaka ett komplett inredningsförslag med moodboard, planritning och en komplett produkt/inköpslista.  

Från:

3000 sek

NÄTBASERAD INREDNING

Webb_Hantverkargatan 11 (3 of 33).jpg

 

INREDNINGSHJÄLP

Detta alternativ fungerar på samma sätt som den nätbaserade inredningen. Skillnaden är att jag kommer hem till dig och presenterar sedan förslaget på plats för att kunna bolla idéer. I detta förslag ingår en revidering. 

Du kommer få ett komplett inredningsförslag ihop med produktlista/inköpslista, planritning, beskrivning och eventuellt annat nödvändigt material.

Från:

3500 sek

Webb_Hantverkargatan 11 (7 of 33).jpg

INREDNING

ANPASSAD

Här anpassar vi hela tjänsten efter dig och ditt behov. Du kan välja att helt överlämna ansvaret till mig. Jag skapar då ett komplett inredningsförslag och sköter sedan de bitar du vill ha hjälp med. Allt från inköp, koordinering av leveranser, inreder på plats, projektleder hantverkare etc. 

Första mötet är kostnadsfritt och här diskuterar vi upplägg och önskemål

(obs, ej konkreta inredningstips).

Från:

895 sek/tim eller på offert

IMG_0563.jpg

 

FÄRGSÄTTNING

Färgsättning handlar om mycket mer än att bara välja ut en snygg kulör. Färgsättning handlar om att få olika kulörer att samspela och plocka fram det bästa i varandra och allt runt omkring. 

Vi börjar här med ett kostnadsfritt möte där vi diskuterar behov och önskemål. Jag tar sedan fram ett förslag som vi sedan tillsammans går igenom. Efter det ingår en revidering och en slutlig presentation på plats i hemmet.

Från:

1000 sek/rum eller på offert

bottom of page